«ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΤΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΤΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Με περισσότερες από συνολικά σαράντα εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες και αθλητικές διοργανώσεις, ανοίγει αυλαία το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ευρώτα.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, μεταξύ άλλων τονίζει ότι «οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις είναι σχεδόν διπλάσιες σε αριθμό από τις περυσινές. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουμε πλήθος πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε όλες σχεδόν τις Κοινότητες του Δήμου, ώστε όλοι οι συνδημότες μας να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν. (…) Μένουμε Ευρώτα, διασκεδάζουμε στο Δήμο Ευρώτα. Επειδή και το καλοκαίρι για εμάς είναι Πολιτισμός».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Ευρώτειος Πολιτεία», κ. Αργυρώ Γκουβούση-Κρητικάκου επισημαίνει ότι «στόχος μας είναι να προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, με σειρά εκδηλώσεων στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα, στο Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη και σε όλες σχεδόν τις Κοινότητες».

Ο Δήμος Ευρώτα θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, όσο και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συνέβαλλαν με εποικοδομητικό και παραγωγικό τρόπο στην κατάρτιση και υλοποίηση του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Να σημειωθεί ότι η ώρα έναρξης σε όλες τις εκδηλώσεις είναι 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη, εκτός από τη μουσική συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου που θα γίνει στον Κήπο του Ιπποκράτη Σκάλας, στις 10 Αυγούστου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.