ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Η γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα και η δεύτερη φάση των εργασιών για τη βιοκλιματική αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), κ. Δημήτρη Σκάλκο.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ, Κ. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΈΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ – ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 14-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των παιδικών σταθμών, για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, προχωρά ο Δήμος Ευρώτα, ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τα οποία, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται να πλήξουν την ευρύτερη περιοχή.

Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δυστυχώς, η  Αντιπολίτευση  του Δήμου Ευρώτα  είναι διαρκώς  στον «αυτόματο πιλότο» με κατεύθυνση μόνιμη και σταθερή: τη συκοφάντηση  της Δημοτικής  Αρχής   και την παραπληροφόρηση των πολιτών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Το φετινό καλοκαίρι θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων μας. Οι καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν και εξακολουθούν να μαίνονται σε πολλά σημεία της χώρας, αφήνουν πίσω τους ανοικτές πληγές που δύσκολα επουλώνονται.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΖΑΡΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙ

Αίσιο τέλος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες το απόγευμα στις περιοχές του Δήμου Ευρώτα. Πρόκειται για δύο εστίες που εκδηλώθηκαν στις περιοχές της Ζαραφώνας και του Γερακίου και οι οποίες σβήστηκαν γρήγορα, χάρη στη ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ευρώτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σε συνέχεια των δράσεων του Δήμου Ευρώτα για την ευαισθητοποίηση των δημοτών στα ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα στον εμβολιασμό κατά του covid-19, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμού όσων συμπολιτών μας αδυνατούν να προσέλθουν σε εμβολιαστικό κέντρο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΡΟΚΕΩΝ

Σχετικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση του Δημοτικού Διαμερίσματος Κροκεών, η δημοτική Αρχή ενημερώνει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την ομαλοποίηση της υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή. Ήδη το τελευταίο 48ωρο, υπό την εποπτεία του Δημάρχου, Δήμου Βέρδου, συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στην περιοχή και εργάζονται για την ταχεία αποκατάσταση της υδροδότησης. Ερωτηθείς για το πρόβλημα, ο Δήμαρχος δήλωσε:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΟΜΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ

Εγκαινιάστηκε, εχθές, 19 Ιουλίου, στο Γεράκι η δομή διδασκαλίας υφαντικής τέχνης που θα λειτουργήσει στον Δημοτικό Ξενώνα Γερακίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Προγραμματισμένες συναντήσεις στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δ. Βέρδος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στ. Πέτσα, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος Αντιστράτηγο κ. Σ. Κολοκούρη , τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου καθώς και με άλλους ανώτατους Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σελίδες