ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Δήμος Ευρώτα, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023. Η αιμοληψία θα γίνει

στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, μεταξύ 18:00 και 20:00, από κινητό συνεργείο του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης.

Δίνουμε όλοι το παρών ως εθελοντές αιμοδότες, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία οι ελλείψεις σε μονάδες αίματος είναι μεγάλες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 8Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 8Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Καλείστε  σε  τακτική  συνεδρίαση  του  Διοικητικού  Συμβουλίου  που  θα  πραγματοποιηθεί  την  03-04-2023  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ   και  ώρα  έναρξης  12:30.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προληπτικές ενέργειες εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2023

 

Α. Καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων έως 30 Απριλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΤΟΥΣ 2023

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Ο Δήμαρχος  Ευρώτα

Έχοντας υπ΄ όψη:

HΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DRONES

Αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 διοργανώνεται από το Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα ημερίδα με θέμα την Γεωργία Ακριβείας (Precision Agriculture) και στην καινοτόμο εφαρμογή της στον υπολογισμό των αρδευτικών αναγκών καλλιεργειών.

Το έργο προτείνει ένα καινοτόμο σύστημα , μέτρησης και εφαρμογής του Δείκτη Υδατικής Καταπόνησης για την εστιασμένη και σε πραγματικό χρόνο διαχείριση των αναγκών άρδευσης καλλιεργειών με μεγάλες υδατικές απαιτήσεις και βασίζεται στη χρήση μη-επανδρωμένων ιπτάμενων πολυκοπτέρων (drones).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ για αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 έχει προγραμματιστεί διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 09:00 έως τις 13:00 για τις Κοινότητες

  • Απιδέας
  • Νιάτων
  • Αγίου Δημητρίου
  • Κρεμαστής

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ"

Ο Δήμος Ευρώτα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», με την συμμετοχή και άλλων δήμων της χώρας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 από τις 18:00 έως τις 20:00.

ΣΤΟ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΜΕ 405.200 ΕΥΡΩ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ευρώτα, συνολικού προϋπολογισμού 405.200 ευρώ, μετά την ένταξη χρηματοδότησης του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΙΝΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Αλλάζει όψη ο βοηθητικός χώρος του γηπέδου ποδοσφαίρου Σκάλας, με τη δημιουργία τριών μίνι γηπέδων για την κάλυψη αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Ο Δήμος Ευρώτα τιμά και φέτος, όπως κάθε χρόνο, την επέτειο της εθνικής επανάστασης της 25ης Μαρτίου, με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων τόσο στην έδρα του Δήμου, τη Σκάλα, όσο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Το πρόγραμμα εορτασμού περιλαμβάνει επετειακές ομιλίες, εκδηλώσεις και απότιση φόρου τιμής με κατάθεση στεφάνων από μαθητές-μαθήτριες σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου καθώς και παραδοσιακοί χοροί.

Σελίδες