ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΣΜΑΤΟΦΩΤΟΜΕΤΡΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΣΜΑΤΟΦΩΤΟΜΕΤΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. «Ευρώτειος Πολιτεία»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Ηλεκτρονικό Δημόσιο Ανοιχτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την  πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει  τιμής, για την εκτέλεση της Προμήθειας «Προμήθεια Φασματόμετρου»,  συνολικού προϋπολογισμού ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ  (198.400,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Οι προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο της προμήθειας, όπως αυτή περιγράφεται στην αναλυτική προκήρυξη (Α.Δ.Α.Μ. 22PROC011803554). Στο κόστος της προμήθειας συμπεριλαμβάνεται και η εκπαίδευση των χειριστών του ανωτέρω μηχανήματος κατόπιν συνεννόησης με την Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. «Ευρώτειος Πολιτεία».

        Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία του κάτωθι συστήματος:

 

  • Πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα Φασματοφωτόμετρου Μάζας με επαγωγικά συζευγμένο Πλάσμα Αργού (ICP-MS), για την πραγματοποίηση αναλύσεων προσδιορισμού χαμηλών συγκεντρώσεων χημικών στοιχείων σε  δείγματα νερών, λυμάτων,  κ.α. Θα είναι κατάλληλο για ανίχνευση, ταυτοποίηση και ποσοτικό προσδιορισμό μετάλλων, μεταλλοειδών και αλκαλίων.

Το σύστημα θα αποτελείται από:

- Σύστημα εισαγωγής δείγματος.

- Γεννήτρια RF στερεάς κατάστασης και λύχνο πλάσματος.

      - Σύστημα σύνδεσης πλάσματος φασματοφωτόμετρου (Plasma / MS Interface).

       - Σύστημα αντλιών κενού.

       - Σύστημα εστίασης ιόντων και ελαχιστοποίησης πολυατομικών παρεμβολών.

       - Τετραπολικό αναλυτή μάζας και ανιχνευτή.

       - Κατάλληλο λογισμικό για τον έλεγχο του συστήματος και την επεξεργασία  

          των δεδομένων.

         - Αυτόματο δειγματολήπτη πλήρως ελεγχόμενο από το λογισμικό.

 

  • Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Ελληνικοί και Αλλοδαποί οικονομικοί φορείς  (επιχειρήσεις) (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που αποδεδειγμένα λειτουργούν νόμιμα. Οι ανωτέρω  επιχειρήσεις  είτε αυτοτελώς είτε εν συμπράξει θα πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, το απαιτούμενο επιστημονικό και τεχνικό  προσωπικό καθώς και το σχετικό τεχνικό εξοπλισμό για την οργάνωση και υλοποίηση του συνόλου της προκηρυσσόμενης προμήθειας.
  • Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, με ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στις 13-12-2022 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους στις 30-12-2022 και ώρα 15:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δηλαδή στις 5/01/2023 και ώρα 11:00 π.μ.

  • Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.
  • Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι ΕΞΙ (6) μήνες, από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.
  • Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 3.200,00 €. Η εγγύηση πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΕΚΑ (210) ημερών, από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.
  •  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών, από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών-διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς.

Επίσης το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση www.evrotas.gov.gr όπου παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση.

Επίσης πληροφορίες δίνονται από  την Αναθέτουσα Αρχή, από τον κ. Μιμηκόπουλο Βασίλειο τηλ. 2735360226 αντίστοιχα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

  • Δε γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές.
  • Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους (τακτικά έσοδα) του

                      Ν.Π.Ι.Δ. Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. «Ευρώτειος Πολιτεία».

Η διενέργεια του διαγωνισμού και η εκτέλεση της υπηρεσίας διέπεται από τις διατάξεις του Ν 4412/2016, Ν.4270/2014, 4152/13, 4129/13, 4024/11, 4013/11, 3861/10, ΠΔ118/07,  Ν.3852/2010, N.4555/2018, Ν.4250/2014, Ν.4155/13 και της Υ.Α. Π1/2390/16.10.2013, όπως ισχύουν.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ – ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ