ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Ο Δήμος Ευρώτα, στο πλαίσιο της γενικής απογραφής του πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ), παροτρύνει όλους τους δημότες να συμμετέχουν και να στείλουν με αυτό τον τρόπο το ηχηρό μήνυμα ότι οι κάτοικοι του Δήμου Ευρώτα έχουμε φωνή και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Η απογραφή είναι ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη διαδικασία για την τοπική μας κοινωνία. Από αυτήν θα προκύψουν δεδομένα που θα επηρεάσουν τη ζωή όλων μας για την επόμενη 10ετία. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η χρηματοδότηση που θα μπορεί να εξασφαλίσει η δημοτική αρχή Ευρώτα, για την υλοποίηση έργων, αναπτυξιακών δράσεων και πρωτοβουλιών. Ζούμε στον Δήμο Ευρώτα, απογραφόμαστε στον Δήμο Ευρώτα. Διεκδικούμε όλοι μαζί το μέλλον μας.

 

Χρήσιμες πληροφορίες για την διαδικασία απογραφής

 

Ένας απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ παραδίδει στην κατοικία σας έναν κλειστό ανώνυμο φάκελο, ο οποίος περιέχει τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» της κατοικίας.

Ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού σας, έχοντας τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» και τον κωδικό του στο TAXISnet μπορεί να επισκεφτεί την ψηφιακή πύλη www.gov.gr και να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού.

Εάν χρειαστείτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά απευθείας με τον Απογραφέα στον οποίο έχει ανατεθεί η κατοικία σας στο τηλέφωνο που εσωκλείεται στον  φάκελο που σας έχει παραδοθεί ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή στο 211-1212032. Όσοι πολίτες, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά μέχρι και 13 Δεκεμβρίου, θα απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Όλα τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΛΣΤΑΤ είναι απολύτως εμπιστευτικά και δεν διαβιβάζονται σε κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Συμμετέχουμε στην Απογραφή, Στηρίζουμε το μέλλον γιατί ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ.

Περισσότερες Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ: www.statistics.gr