ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

  Ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.,  σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, την Γ΄Μ/Γυναικολογική κλινική του Π.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ", το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, το Κ.Υ. Βλαχιώτη, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας και τον Κοινωφελή φορέα "Νέοι Ορίζοντες".

  Πρόκειται για δωρεάν προληπτικό έλεγχο,  που καλύπτει μεγάλο φάσμα παθήσεων και συγκεκριμένα:

 

- Καρδιολογικός Έλεγχος: μη τη χρήση φορητού Υπερηχογράφου και Καρδιογράφου

- Ενδοκρινολογική κλινική εξέταση: με τη χρήση φορητού Υπερηχογράφου

- Μ/Γυναικολογική κλινική εξέταση: Pap test - διακολπικός υπέρηχος

- Οφθαλμολογικός έλεγχος

  Η ιατρική παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

  Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας στα τηλέφωνα 27350 41240 & 27350 41666, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, καθώς και ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α.

 

  Ο κος Παναγιώτης Λυμπέρης, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ" καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν στον ως άνω έλεγχο προληπτικής ιατρικής, ενισχύοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια, που ο Δήμος Ευρώτα καταβάλλει τα τελευταία δέκα συναπτά χρόνια, στο πλαίσιο στήριξης και προαγωγής της υγείας.

  Υπογραμμίζει δε, ότι ο τομέας της υγείας θα πρέπει ν' αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, μεσούσης ιδίως της κρίσιμης υγειονομικής συγκυρίας, που η χώρα μας διέρχεται.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ.