ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500€ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500€ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Το ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης  (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) υλοποιεί πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό Τομέα, το οποίο αφορά όλες τις περιφέρειες πλην της Αττικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης (6 συνεδρίες ανά ωφελούμενη),

Κατάρτιση διάρκειας 100 ωρών (έως 4 ώρες/ημέρα επιμόρφωσης),

Βιωματικά εργαστήρια (διάρκειας 2 ωρών),

Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται διαδικτυακά και η διάρκεια υλοποίησης των δράσεων θα είναι από τα μέσα Ιουλίου 2023 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2023.

Οι συμμετέχουσες θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για τις 100 ώρες κατάρτισης ύψους 500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος είναι η συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω δράσεις του προγράμματος.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται διαδικτυακά, δηλώνοντας μία μόνο Περιφέρεια υλοποίησης (αφορά στο σύνολο των Περιφερειών πλην Αττικής), στην ιστοσελίδα: https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/aplymail/el-GR

Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή 23/06/2023 και ώρα 00:00:01.

Λήξη υποβολής των αιτήσεων: Παρασκευή 07/07/2023 και ώρα 23.59.00 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους όρους, τον τρόπο συμμετοχής κλπ, θα βρείτε διαθέσιμους στην αναλυτική πρόσκληση, καθώς και στην ιστοσελίδα: https://womenleaders.inedivim.gr/p/m/NEWS/el-GR.

Υποβολή Αίτησης!