ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΤΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΤΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙ

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες του φετινού καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Δήμο Ευρώτα, με δυο μοναδικές βραδιές ψυχαγωγίας να διοργανώνονται αύριο σε Νιάτα και Γεράκι.

Ειδικότερα, στην κεντρική πλατεία Νιάτων, αύριο βράδυ στις 21:00, το μουσικό συγκρότημα «Primo Secondo» θα μας ταξιδέψει στις μελωδίες του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Λοϊζου. Ο Μάνος Λοΐζος είχε συνεργαστεί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Φώντα Λάδη και τον Γιάννη Νεγρεπόντη και Δημήτρη Χριστοδούλου στους στίχους και με τους ερμηνευτές Στέλιο Καζαντζίδη, Μαρία Φαραντούρη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Καλατζή, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά.

            Μια συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών υπόσχεται μια μοναδική βραδιά, αύριο στις 20:30 στην πλατεία Πάνω Βρύσης στο Γεράκι.  Τα χορευτικά τμήματα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων του Γερακίου, μαζί με τη Λαογραφική Ομάδα Λακωνίας και τον Χορευτικό Σύλλογο «ΤΕΓΕΑ», δηλώνουν έτοιμοι να μας μεταδώσουν τον ρυθμό τους και να μας οδηγήσουν στα μονοπάτια της ελληνικής χορευτικής παράδοσης.

            Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ευρώτα, την Κοινωφελή Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» και αντίστοιχα την Κοινότητα Νιάτων και τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Γερακίου. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.