ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλει άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου και έως τις 2 Σεπτεμβρίου, θα δώσει σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας, τη δυνατότητα να προβάλλουν τα Λακωνικά και Σπαρτιατικά προϊόντα τους, σε ειδικό περίπτερο - εκθεσιακό χώρο.

Προσκαλούμε και καλούμε όλους τους παραγωγούς, που επιθυμούν να προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους, να στείλουν τα καλύτερα δείγματα αυτών μαζί με τυχόν διαφημιστικό υλικό.

Τα προϊόντα θα πρέπει να παραδοθούν στις 25 και 26 Αυγούστου στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Δήμου Σπάρτης στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης, κατά τις ώρες 18:00 έως 22:00.

Στις 27/8 (ημέρα εγκαινίων) αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κεράσματα των προϊόντων τους στους επισκέπτες, μπορούν να παρευρίσκονται οι ίδιοι στο Περίπτερο του Δήμου, κατά τις παραπάνω ώρες, δηλ. από 18:00 έως 22:00.

Σκοπός της πρωτοβουλίας του Δήμου Σπάρτης και του Δικτύου Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, είναι να δώσουν άλλη μια ευκαιρία προβολής των παραγωγών και των προϊόντων της περιοχής των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις αύξησης των πωλήσεων, για όλους τους παραγωγούς της Λακωνίας.

Του χρόνου (2023) θα προσκληθούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους και παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο.