ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΟΚΕΩΝ

Ο Δήμος Ευρώτα στα πλαίσια αντιμετώπισης των κρίσεων που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κροκεών στην Τοπικική Κοινότητα Κροκεών Δήμου Ευρώτα το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΠΑΥΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ»

Σύμφωνα με την 428593/26-10-2021 Απόφαση του Διοικητή  του e-ΕΦΚΑ, από την 01 Δεκεμβρίου 2021 αποφασίστηκε η παύση των ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ RAPID TESTS ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ

O Δήμος Ευρώτα θα διενεργήσει σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δωρεάν rapid tests την Παρασκευή 03 Δεκεμβριου.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργεί ελέγχους ταχείας ανίχνευσης Covid-19, σττην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου από τις 09:00 έως τις 12:00 και στο Γεράκι από τις 12:30 έως τις 14:00.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνεται ότι σε εφαρμογή των Καν(ΕΕ) 2018/273 και 2018/274 της Επιτροπής και της υπ’ αριθμ. 2453/235850/20-9-2019 Υπουργικής Απόφασης (ΑΔΑ: 6ΔΡΦ4653ΠΓ-ΜΡ2) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, οι υπόχρεοι σε «Δήλωση Παραγωγής» ή/και «Δήλωση Επεξεργασίας/Εμπορίας» υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις παραπάνω δηλώσεις μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ

«Δήλωση Παραγωγής Οίνου – Επεξεργασίας ή Εμπορίας – Αποθεμάτων Οίνου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 14Η ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

Καλείστε, σε δια περιφοράς συνεδρίαση, την 30η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 11.00π.μ. και λήξης 12.00 μ.μ.

ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΥΣ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα από αύριο Παρασκευή (26-11-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους, νοτιοδυτικούς ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. 

Πιο αναλυτικά:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» που πραγματοποιεί το Ελληνικό ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη και την έγκαιρή διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας και μετά από αίτημα της Π.Ε.Λακωνίας και του Δήμου Ευρώτα, τα οποία έγιναν αποδεκτά, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Ευρώτα.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΝΕΩΝ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ ΜΕ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνεται ότι για το έτος 2022 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης που αντιστοιχούν στο 1% της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Ο Δήμος Ευρώτα, στο πλαίσιο της γενικής απογραφής του πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ), παροτρύνει όλους τους δημότες να συμμετέχουν και να στείλουν με αυτό τον τρόπο το ηχηρό μήνυμα ότι οι κάτοικοι του Δήμου Ευρώτα έχουμε φωνή και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Σελίδες