ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

   

 

ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Στη νέα ψηφιακή εποχή έχει εισέλθει η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ευρώτα με την έκδοση ψηφιακών λογαριασμών για τη διευκόλυνση όλων των δημοτών – καταναλωτών.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για όσους καταναλωτές το επιθυμούν να αποστέλλονται οι λογαριασμοί ύδρευσης σε ηλεκτρονική μορφή. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η χρήση χαρτιού, ο καταναλωτής μπορεί να κρατά ψηφιακά τους λογαριασμούς του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τους πληρώνει, επίσης, διαδικτυακά και με ασφάλεια μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή έξυπνου κινητού, χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία στο Ταμείο της Υπηρεσίας.  

Στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης, η Υπηρεσία Ύδρευσης σκοπεύει να προχωρήσει και στην αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων (ρολογιών) με υδρόμετρα τηλεμετρίας, τα οποία θα καταγράφουν on line την κατανάλωση κάθε νοικοκυριού.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ο καταναλωτής, αφού θα «πληρώνει ό,τι καταναλώνει», θα εντοπίζονται έγκαιρα τυχόν διαρροές, ενώ θα μπορεί να επικοινωνεί με την Υπηρεσία και να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για το νερό που έχει καταναλώσει.

Όσοι επιθυμούν την ηλεκτρονική αποστολή του λογαριασμού τους, μπορούν να αποστείλουν ενημερωτικό email στη διεύθυνση: protokolo@evrotas.gov.gr αναγράφοντας τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, το ΑΦΜ, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και το email στο οποίο επιθυμεί ο καταναλωτής να αποστέλλεται ο λογαριασμός.

Αναβαθμίζουμε τις Υπηρεσίες Ύδρευσης, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας!