Ψήφισμα της Δ.Κ. Σκάλας για τον εκλιπόντα Δημήτρη Διαμαντάκο

   

Ψήφισμα της Δ.Κ. Σκάλας για τον εκλιπόντα Δημήτρη Διαμαντάκο

Ψήφισμα της Δ.Κ. Σκάλας για τον εκλιπόντα Δημήτρη Διαμαντάκο

Η απροσδόκητη και πρόωρη απώλεια του φίλου και συμμαχητή Δημήτρη Διαμαντάκου, γέμισε θλίψη και οδύνη την Τοπική και ευρύτερη Κοινωνία που δραστηριοποιήθηκε.

Η ευσυνειδησία του,  τόσο στην υπηρεσία του Αστυνομικού Σώματος που υπηρέτησε, όσο στην Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό, ήταν συστηματική και ανιδιοτελής.

Έδωσε νόημα και περιεχόμενο στα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και την ιστορία της Σκάλας και της ευρύτερης Κοινωνίας, προβάλλοντας με κάθε τρόπο και μέσο τα τοπικά μας προϊόντα.

Το συγγραφικό του έργο και η συμμετοχή του στην Ένωση Πνευματικών Δημιουργών ως Προέδρου, ήταν ένας ακόμα τομέας που ο Δημήτρης διακρίθηκε, φωτίζοντας πτυχές της διαχρονικής ζωής της Σκάλας, του Δήμου Ευρώτα, της Λακωνίας, κυρίως όμως της γενέτειρας του, της Τ.Κ. Φιλησίου.

Υποστήριζε με σθένος και σταθερότητα, αυτό που θεωρούσε σωστό και αποτελεσματικό για τον τόπο που υπηρέτησε επί σειρά ετών, με εντιμότητα και σεμνότητα, από το αξίωμα του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της ΚΔΕΔΕ, τόσο στον πρώην Δήμο Σκάλας, όσο και στον νεοσύστατο Δήμο Ευρώτα.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει κουράγιο στην αξιαγάπητη οικογένειά του, την σύζυγο Παρασκευή και τα παιδιά του Τάσο και Κωνσταντίνο.

Η Δ.Κ. Σκάλας, τιμά την μνήμη του Δημήτρη Διαμαντάκου, τάσσοντάς τον, στην χορεία των προσωπικοτήτων, που άφησαν βαθύ και βαρύ το αποτύπωμά τους, με το έργο του και την πολυεπίπεδη δραστηριότητά του. Η σκέψη μας και τα πιο θερμά μας αισθήματα, θα σε συνοδεύσουν πολυαγαπημένε μας φίλε Δημήτρη, στο αιώνιο ταξίδι σου!!!

Για την Δ.Κ. Σκάλας

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.